diumenge, 6 de maig del 2007

histories del ku-klux-klan i d'una feina sense crisis


el king del soul, solomon burke, ha donat una entrevista al diari alemany "süddeutsche zeitung" el mes passat en la qual conta de la seva feina a la funeraria i de la seva actitud a la vida i a la mort.
en la publicaciò titulada "on hi ha vida, hi ha esperança" també conta l'anècdota d'un concert que va fer davant del ku-klux-klan, que l' havia contractat pels seus hits country dels anys 60. una trobada inesperada per al grup i l'audiència, però que finalment va acabar amb els racistes ballant.
el pare de 21 fills i padrí de 84 al.lots i al.lotes a més diu que en la seva opinió Déu mos ha donat la vida per disfrutar-la, per sentir l'olor de les roses, beure el cafè i menjar totes les galletes abans de que sigui massa tard. tot un filòsof, explica que ja de nin parlava en el seu rol de bisbe a la seva església "temple of solomon" davant de 60.000 persones. amb vint anys va pensar: "Déu t'ha donat aquesta veu. perquè no cantar rhythm and blues?" el seu primer single va ser "you can run, but you can't hide", un hit instantani. al mateix temps ja tenia una mitja dotzena de fills. això finalment el va dur a continuar la tradició familiar i agafar una feina lliure de crisis i temporades baixes, a la funeraria. concients d'aquesta tradició, un fill i una filla ara continuen l'empresa. un treball, que segons el profeta solomon, es una part important i de gran ajuda per a tothom.

llegir tota l'entrevista en alemany

back to the groove


mr. dyk ha tornat a las esferes virtuals...i vos recomana a tothom:

"can i get some boogaloo now...???" "yeah!" "yeah!" "yeah!"

els lectors atents d'aquest blog s'hauran donat compte que hem afegit més d'aquesta música exquisita que li diuen el "groove"!!!

and more is to come...

shake it baby yeah!

dimarts, 1 de maig del 2007

The New Mastersounds

Mentre seguim sense notícies de Mr. Dyk Bonkers vos deixem una joia dels grandíssims The New Mastersounds, amb la seva imatge cool i genials com sempre. Sense cap dubte una de les bandes amb un dels sons més elegants i poderosos de l'escena funk actual.