dimarts, 19 de juny del 2007

Recomanació musical : Ocean's Thirteen Soundtrack


Hei amics feia temps que no recomanavem cap disc, de fet fa temps que no recomanem res, ara que ve l'estiu sempre és bo tenir alguna cosa fresqueta per escoltar. Aquesta vegada no anirem a cercar na Maria per sa cuina ni presentar-vos cap nova i desconeguda formació de l'univers de l'Acid Jazz. Serem pràctics, una pel·licula mainstream, la tercera de la saga dels Ocean's, tal vegada la més fluixa de les tres, però la banda sonora és una joia, com les seves magnífiques predecessores. De la mà del gran David Holmes ( home d'una cultura musical només quasi comparable a la del nostre estimat Dyk), autor també de les dues anteriors de la sèrie, s'ens presenta una vintena de talls instrumentals (tret del This Town d'en Sinatra) amb píndoles amagades plenes de groove, jazz, hammonds, bongós i regust setanter. Pots ballar, pots escoltar, te pots sentir com un milionari que estafa el casino, pots fer saltar la banca... bona bona. Viva las Vegas!

http://www.hyfntrak.com/oceans13/fromafriend/

dilluns, 11 de juny del 2007

Dyk Bonkers, la dura vida de l'artista


Pictures by J.Ramonell

L'estiu ja és aquí i val a dir que hem tingut una primavera més accidentada del que hauríem desitjat. De tota manera també hem tingut bastants bons moments com aquests que el nostre gran amic Johnny "Guitar Hero" ens ha fet recordar amb aquestes dues instantànies. Corresponen al breu "unplugged" que Mr. Dyk Bonkers va oferir el mes d'abril passat durant la seva darrera estada a Mallorca, recital que va acabar sent un duel entre guitarres i bongós vora la foganya (per cert algú ha trobat les seves ulleres?). Envoltats d'amics sonaren clàssics de tots els temps, des de Cornershop fins a folklore maputxe, passant per revisions del disco funk, com "Yes sir, I can boogie" versió bonkersiana. Per alguns supervivents sabem que el gran Dyk segueix fent a la bonica localitat bavaresa de Passau sessions inapel·lables que fan cruixir els ossos dels agosarats que les volen ballar amb els seus ritmes demolidors. Per desgràcia no ens han arribat les imatges. Des de Grooveaction esperem que us faceu càrrec del sacrifici que comporta la tasca incansable del gran Dyk en nom del Groove.

divendres, 8 de juny del 2007

Speaklow groove des de Toledo

Era cert que durant el mes de maig no hem dut massa activitat, però això no vol dir que no haguem fet els deures. Hem trobat aquesta petita joia d'una banda estatal que grava al segell Acid Jazz. La peça es diu "Booganova" dedicada al mestre Dyk

dimarts, 5 de juny del 2007

The Specials - Gangsters

Ja feia temps que no actualitzavem el blog, recercant en la nostra memòria no podien faltar aquests clàssics. The Specials amb el seu primer hit, remembering the 2 Tone era amb "gangsters". We luv ya.