divendres, 29 de febrer del 2008

the hotel room sessions




A la pàgina web de einestages, una plataforma de historia contemporanea virtual, encara en versiò beta iniciada per la pagina web de la revista alemana "Der Spiegel", hem trobat aquesta perla: un video d'en Ike Turner amb el seu coro, ensallant per una actuació per la televisió alemana a l'habitació del hotel de Munich on estaba el ex de na Tina amb el seu grup. Lamentablement no du data, pero per la deco de l'habitació i la roba que duen sembla molt eighties, diría jo. En Dyk tambè diu que li sona molt "tachtiger" (vuitanter). Nomès en Barry va protestar i va dir que li recorda a la roba tradicional de les illes fiji del segle setze que va veure fa dues setmanes en un documental de la televisió nacional de corea del nord.

dissabte, 23 de febrer del 2008

Johnnie Taylor - Who's Making Love

Cercant temes de l'Stax hem topat amb aquesta cançó soulera, d'un dels mascles dominants del segell cap allà 1968. Possiblement la recordereu ja que els Blues Brothers la versionaven en els seus shows. Quanta nostàlgia!!!

dilluns, 18 de febrer del 2008

Waiting for news




Apreciats amics de Groove Action el mes de febrer ens recorda que l'hivern encara no s'ha acabat. Nosaltres seguim esperant que el sol ens aclareixi les idees. Les discogràfiques semblen retardar els seus llançaments fins a la primavera. I el més fort de tot fa setmanes que no tenim notícies de'n Dyk i molt menys de'n Barry. Hi ha qui diu que s'han perdut per la Selva Negra on hi entraren per equivocació fugint de trenta fans libidinoses després d'una sessió marca de la casa.





Mentre confiem plenament amb la capacitat de supervivència del nostre ídol i la seva mascota, la secció mallorquina que fa possible aquest bloc, ha sortit de festa. Era carnaval i com que en el fons som uns festeros, vam voler fer un homenatge als nostres mites musicals de quan erem adolescents. Enacara que vos pugui sorprendre, sempre vam admirar bandes americanes de Hard Rock dels 70s i Sleazy Rock dels 80s. Som així de xulos, recordant a Mötley Crue, G'n'R, Skid Row, Aerosmith un homenatge a les cintes de k7 que encara guardem per dins el cotxe when you could be mine...

dimecres, 13 de febrer del 2008

asstrio - Los conciertos de Radio 3 - Pampi's Groove

Després de joies ocultes del passat, una banda actual de Barcelona Asstrio. Un trio potent decantat cap al deep funk més jazzistic, com varem comprovar l'any passat a la factoria de so. Aquí els teniu en els directes de Radio 3.

dilluns, 4 de febrer del 2008

Julie Driscoll - Indian Rope Man (video remix)

Seguim a la cacera de joies del so hammond semioblidades, aquí en teniu una mostra amb la gran Julie Driscoll i el no menys llegendari Brian Auger a l'orgue. Indian Rope Man psicodèlia en estat pur, finals dels 60's un dels profetes de la pista de ball.

divendres, 1 de febrer del 2008

Hammond Street volume 3

Portadeta suggerent no trobeu?

Aqui ens teniu de ben nou per parlar d'un altre llançament per al present any, es tracta de la tercera entrega de la tremenda sèrie Hammond Street que realitza Acid Jazz Records. Després dels dos anteriors volums, "Hammond Street" i "Exile on Hammond Street", ens trobem un nou recull de peces d'artistes que utilitzen el so de l'orgue hammond com a element distintiu. Com ja sabeu aquest instrument va ser tret de les esglésies dels Estats Units per músics de jazz i que des dels anys 60 s'ha incorporat a tota classe d'estils (soul, funk, psicodèlia, rock...) per gent com Brian Auger, Georgie Fame o Richard Holmes. Precisament varietat d'estils és el que trobareu en aquest magnífic treball que ja sona per les nostres emisores preferides. Hi trobareu gent com Link Quartet, Stoned Soul Picnic, Soldiers of Soul o els potentíssims Smoove (ull amb aquests) i els nostres estimats The New Mastersounds. Sense cap dubte el regal que jo li faria al mític Toni let's dance across the floor Arrom darrerament incorporat a l'staff de Grooveaction com a subministrador oficial de bona música.