dimecres, 23 d’abril del 2008

amy per tota la familia



videoclip de la gran canço soulera 60tera "mercy" de na duffy, una cantante galesa de 23 anys, una amy winehouse desintoxicada, per presentarla a la familia sense perill que la padrina perdi la fè.

dissabte, 19 d’abril del 2008

Ohio Players - Love Rollercoaster

Hei Brothas! la primavera té alts i baixos, una muntanya russa de temperatures, sensacions, estats d'ànim, sentiments talment ens ho diuen els Ohio Players. D'acord, ja sé, la versió dels Chilli Peppers molava més.

divendres, 4 d’abril del 2008

New Orleans Funk Volum 2


La gent de Soul Jazz Records segell de referència pel que fa a la recuperació dels estils que conformen la música negra , treu al carrer el segon volum de la prometedora sèrie New Orleans Funk. La recopilació disponible en CD i triple LP presenta tot un seguit d'artistes coneguts i semidesconeguts que a cavall dels 60s i 70s produiren un arsenal ingent de temes funk i soul. En un total de vint-i-cinc talls ens podem fer una idea del gran potencial de l'època, més tenint en compte la riquesa musical de la ciutat ,pràcticament insondable. La qual es veu reflectida en el disc amb influències caribenyes i llatines, a més d'un omnipresent condiment local com el boogie. Dels noms que hi trobareu només ens n'han arribat uns quants, els més populars. Faig referència a Allen Toussaint, Lee Dorsey, Betty Davies, The Meters (els de la foto), Eddie Bo. Tots ells aparèixen al costat de gent que no assolí un reconeixement tan important però que mereix ser rescatada de l'oblit. Aquest és el gran valor d'aquestes magnífiques col·leccions de Soul Jazz Records. Una joia per als amants del bon funk i amb alguns talls frenètics ideals per a la pista de ball. Un més que recomanable àlbum d'aquells que no deceben, memòria impagable d'una ciutat devastada i encara no restablerta del tot deprés del Katrina.

dimecres, 2 d’abril del 2008

Do Your thing Babe -- The Right ons

Comencem el mes d'abril amb el hit dels nostres estimats Right Ons, "Do your Thing Babe". Amb un so que abarca des d'Sly Stone a MC5 passant per Temptations.Sabem que darrerament han estat de gira per Gran Bretanya i a finals de Juny actuaran al Rock'n'Rio Madrid. Hi ha qui diu que tenen tots els números per esdevenir una banda mainstream, nosaltres volem pensar que duen camí de ser una banda mítica. Shake, shake, shake!