dimecres, 23 de juliol del 2008

shaft goes ukulele (una introducciò al gran 'ukulele orchestra of great britain')



avui vos volem presentar uns dels clasics de la mùsica blaxploitation en una versiò poc habitual, "very british" i extremadament funky. tambè vos recomendam la versiò de life on mars de l'amic bowie i de respect de na aretha dels ukulele orchestra of great britain.

dilluns, 14 de juliol del 2008

Andy Lewis- Tell Me Once Again You Love Me

Done'm a conèixer en el bloc aquest crack, n'Andy Lewis. Militant del revival mod dels 90's, Dj, col·laborador de Blur en el "Parklife Tour" i que l'any passat va treure l'àlbum
"You Should Be Hearing Something Now!".Compendi d'estils diversos, soul, psicodèlia, acid jazz... Un treball on hi participa Paul Weller (el qual també ha tret nou disc fa poc). Val la pena, vos alegrarà l'estiu.

dijous, 10 de juliol del 2008

signor rossi



la melodia principal de una serie italiana dels 70s, signor rossi.

viva la felicita!

dilluns, 7 de juliol del 2008

NMS in the Studio

Els grans mestres del deep funk han tret nou àlbum "Plug and Play". Aquí els teniu a l'estudi amb el tema "Beyond Bleak Horizon", el presentaran a Menorca el proper 10 i 11 d'agost.

dijous, 3 de juliol del 2008

Stevie Wonder - Superstition live on Sesame Street

Per començar les vacances una joia, el gran Stevie a "Barrio Sesamo" cantant Superstition. Ara entenc perquè són així els infants nascuts als 70s. Ara els durien na Britney Spears. Res a fer.