diumenge, 22 de novembre del 2009

Blow Up (Sadie's Daydream)

Hi ha una pel·lícula que es diu "We are the mods" que va sobre sobre mods a Califòrnia a l'actualitat. Acompanyant el film hi ha aquest curtmetratge amb musiqueta dels Troggs i Who. Tot inspirat en la mítica "Blow Up". Té el seu puntet eròtic i mitòman però l'he trobat tan cool que bé mereix aparèixer a Groove Action.

dijous, 19 de novembre del 2009

Soul Shaker Volum 6


Amb el retard habitual aprofitem avui per comentar el llançament d'una nova entrega de la sèrie Soul Shaker. Es tracta de la sisena, ni més ni manco, s'encarrega el magnífic segell milanès Record Kicks, un dels dinamitzadors més reputats en l'escena actual. Hi trobareu devuit talls plens de propostes destinades a la pista de ball (hi trobareu les remescles habituals) on destaquen valors segurs com, els Link Quartet, The New Mastersounds, Laura Vane and The Vipertones, The Diplomats of Solid Sound... i també alguns artistes nous com el Trio Valore, la Soulful Torino Orchestra, Shaolin Temple Defenders o la Private Hammond Orchestra una nova banda amb ex membres dels Boogaloo Investigators i 5 Aces. Per tant un àlbum 100% recomanable per a tos aquells que estimen la música negra orientada al ball i els allnighters més explosius. Possiblement en aquest recull s'hi comptabilitzin alguns dels hits i futurs clàssics de la moguda soul funk internacional. Ja ho sabeu, no me'l deixaria passar.

dimecres, 18 de novembre del 2009

Prince Kiss

donem les gràcies a la Red Foxy per haver-nos descobert aquesta meravella!!!. I ara què Prince???? sense dubte ets un mothafucka magnífic, però la peça Kiss no era teva, cabró! això no ho sabia ni el gran Dyk.