divendres, 19 de febrer del 2010





Gran show a Tokio dels incomparables NMS amb Eddie Roberts al capdavant, darrerament han tocat per la península deixant absolutament K.O. el mític Doctor Vibes en el bolo de Barcelona. Això que l'esmentat Doctor és un mascle del funk bregat en mil batalles. Aprofitem per dedicar-lo a la gent del Pas a Nivell d'Artà què sempre ens demanen "qui són aquestes fieres?" quan els punxem. Rafa va per tu, a veure si algún dia les dus al teu local.

dijous, 11 de febrer del 2010

FUNKYSTEP

Un descobriment que no arriba via Bonkers sino via Doctor Phibes, gran músic i millor persona. Una canya com podeu veure en el seu clip promocional.

diumenge, 7 de febrer del 2010

retorna a la nostra vida: gil-scott heron



estam molt content de poder anunciar que uns dels grans personatjes de l'historia del soul, en gil-scott heron, retorna amb un album "i'm new here" que surt el 8 de febrer a través de xl records. amb el productor anglés richard russell consegueix fer la traducciò del estil propi d'en gil-scott a l'actualitat sense perdre l'espirit de la musica. després del seu darrer album "spirits" de 1994 aquest poeta de la musica soul encara va fer musica i escrivbir llibres, pero també va pasar temps a la presó per la possessio de cocaina. en tot cas, el video es el seu nou single "me and the devil". sense dubte, una de ses cançons mes impresionants del ultims anys.