dilluns, 6 de juny del 2011

Train to Your Lover - The Pepper Pots

Hei amics, estem en el mes de juny i encara no hem penjat una punyetera ressenya discogràfica, una vertadera aberració vista la nostra trajectòria. Aprofitant la notícia que penjàrem sobre les Pepper Pots i el projecte que estan enregistrant amb Eli "Paperboy" Reed hem volgut parlar del seu nou treball Train To Your Lover ( double back 2011). A molts els semblarà que aquesta banda acaba d'aterrar en el panorama soulero actual, però no és cert, aquestes senyoretes (si ens cenyim a l'apartat vocal) ja porten molts d'anys a l'escena i quatre treballs a l'esquena.
Aquest darrer àlbum és una passa més en la proposta "historicista" de la banda que va flirtejar amb el rocksteady i altres estils jamaicans en els seus inicis per acabar entregant-se al revivalisme del soul clàssic.
El treball cuidat fins al més mínim detall és un homenatge (hi ha qui diu recreació) a la sonoritat soul-pop del segell Motown. De fet compten en la vessant tècnica d'un enginyer de so dels mítics estudis de Detroit, Mr Bob Ohlsson que hi va treballar entre 1965 i 1972.

El resultat és prou bo i farà les delicies dels amants de les Supremes, el jove Steevie Wonder i fins i tot els Jackson 5. A més d'acostaments al Northen Soul hi trobem altres cosetes que ens remetrien a les composicions del trio Holland-Dozier-Holland en la seva etapa més productiva. I com podeu imaginar amb un regust 6ts deliciós.



No seria la recomanació més incisiva d'en Dyk per al 2011 que ara mateix està investigant la figura de Magic Sam i se sent fascinat (de nou) pel blues més ortodox. Però bé aquí les teniu amb un dels talls més destacats, ja ho sabeu a gaudir-ne!