diumenge, 17 de desembre del 2006

Terra Blava + Bonkersmania R'n'R xmas a Demiedo


Ei! divendres passat gran show a la nostra sala preferida, amb la nostra banda preferida i amb l'agradable companyia de molts amics que vingueren a passar-ho bé. Els TB presentaven nous membres en la formació, guitarra i bateria, (grans Nico i Joan) i tot i que iniciaren l'actuació una mica indecisos, s'anaren creixent fins a oferir un concert vigorós, amb dos moments estel·lars la pujada a l'escenari de l'antic guitar hero Mr J. Ramonell i una cloenda espectacular amb "Born to be wild" amb so hammond i ritme funk demolidor. Després sortirem a escena a intentar mantenir la temperatura de l'audiència, aprofitarem per fer una sessió eclèctica plena de ritmes infecciosos que creiem que va satisfer als presents, des de Rare Earth fins a Bodyrockers passant per Primal Scream, Big Boss Man, Ac/Dc, Temptations...
A mida que ens arribi material gràfic del show anirem penjant més imatges.

3 comentaris:

groove cuisine ha dit...

hey mr. von bonkers

encara no tinc fotos del show d dijous. la meva fotografa oficial ahir me va comunicar que per un accident (o un trip de lsd q s'haura pegat) ha borrat totes ses fotos.
pentura las trobam, o sino pentura puig demanar a una altre persona. sino...bad luck. i aixo que habian sortit bones.
be igual,veig que anarem es mateix style, amb corbata i sombrero.

cheers, db

zaan ha dit...

Molt llest, molt llest, Dyk Bonkers 2.0, reciclant fotos ì cometent anacronismes... aquesta pell torradeta pel sol no és del mes de desembre!

Father Codony ha dit...

OOOh yeah estimada Zaan però no tenia res per a posar-hi....encara no m'han arribat les "jotos".