dissabte, 30 de desembre del 2006


Picture by Lauren

divendres, 29 de desembre del 2006

rufus thomas - soul to the max!!!!


las sevas investigacions en el camp de la musica negra han guiat al senyor dyk bonkers a trobar aquesta perla de la cultura afroamericana a la sempre estimada pagina web youtube.com:

una actuaciò d'en rufus thomas... soul to the max!!!

dijous, 28 de desembre del 2006

Recordant grans moments del 2006

Indubtablement, per unanimitat la redacció de Grooveaction considera aquesta foto de Xavi Xinxó, estrella indiscutible de l'escena eivissenca, la més representativa de l'any.
Valerie Leon, actriu britànica, un mite eròtic dels 60 que durant el 2006 hem descobert i que des de Grooveaction volem reivindicar amb totes les nostres energies . Catherine Zeta Jones no fores la primera...
Mr. Dyk Bonkers taking notes for his first article in Grooveaction - at the back, Leguizamo's lead singer.
El gran Vincenzo Moretti a punt de llençar l'arpó......i dius que la teva companya de pis aquest cap de setmana se'n va? te fa Cala Petita? Mr. Johnny Ramonell en plena acció...nursey, nursey well I don't see...I can't understand what you're doing to me..!!!!

Moments xorres del 2006...i per desgràcia no serien els únics.

dilluns, 25 de desembre del 2006

Sa padrina fa 86 anys enhorabona!!!!!!!!


Na Margalida en fa 86, una autèntica fera. Mallorca mai ha tingut una catequista tan poderosa. (és sa de la dreta, representada per un lleó símbol del seu evangelista preferit, oh yeahh!!!)

Ha mort James Brown


Avui matí ens hem assabentat que Mr. James Brown mite del soul , pare del funk, i icona de la música popular del segle XX ha mort als 73 anys a Atlanta, víctima d'una pneumonia. Una mala notícia per a tots els afeccionats a la bona música, i més en unes dates tan assenyalades. Groove Action li vol retre aquest modest homenatge a un gran entre els grans. Per a més informació clicau a:http://www.funky-stuff.com/jamesbrown/

dijous, 21 de desembre del 2006

PASSATEMPS NADALENC



Busca les 7 diferències amb la foto de més avall







diumenge, 17 de desembre del 2006

Amics de Grooveaction




Entre els incondicionals de les nostres sessions aquests tres grans personatges, l'indomable Capità Santafè i el mai prou reconegut Jimmy dos vertaders festeros habitants de la Party Island que mai no fallen a la cita amb la bonkersmania, per això merèixen aquest reconeixement. I per altra banda l'imbatible Xinxó que segueix en plena forma bonkermaniac de pro i catador de marisc professional. Als tres els desitgem un bon Nadal .Stay on the Groove!!!!!






Imatges by Xinxó "Preparant la torrà!!!"
i Red Foxy "Lebowski summer tour Majorca'06"

Terra Blava + Bonkersmania R'n'R xmas a Demiedo


Ei! divendres passat gran show a la nostra sala preferida, amb la nostra banda preferida i amb l'agradable companyia de molts amics que vingueren a passar-ho bé. Els TB presentaven nous membres en la formació, guitarra i bateria, (grans Nico i Joan) i tot i que iniciaren l'actuació una mica indecisos, s'anaren creixent fins a oferir un concert vigorós, amb dos moments estel·lars la pujada a l'escenari de l'antic guitar hero Mr J. Ramonell i una cloenda espectacular amb "Born to be wild" amb so hammond i ritme funk demolidor. Després sortirem a escena a intentar mantenir la temperatura de l'audiència, aprofitarem per fer una sessió eclèctica plena de ritmes infecciosos que creiem que va satisfer als presents, des de Rare Earth fins a Bodyrockers passant per Primal Scream, Big Boss Man, Ac/Dc, Temptations...
A mida que ens arribi material gràfic del show anirem penjant més imatges.

dijous, 14 de desembre del 2006

Getting ready for the party!


Some of us are warming up for your shows

we are sure


you'll make us...

scream and shout!!!!!!!!!!!!!!

simpsons go cinema!


parlant de series d televisiò que han tingut impacte essencial al mon dels autors d'aquest blog, se presenta l'oportunidad de ver el trailer per la pelicula d cine dels simpsons, q estrenarà el 27 d juliol 2007.
veure el clip a youtube.com

camera nights - dyk bonkers a passau!


ladies and gentlemen!

en mig de las seves innombrables activitats, el venerable periodista holandès mr. dyk bonkers ha trobat es temps de desprenderse de la cria de senglars i els treballs investigatoris altament pornogràfics per fer una segona sessió a la "camera" d passau.

a la sessió amb na "dj gini da zola" el nostre ídol té el pla de recapitular els grans temas del camp de la música negra, del rock'n'roll i el sempre estimat serbo-polka-jazz.

"i'm gonna hit you hit you hit you hit you hit you hit you hit you hit you with my rhythm sticks"

(no smoking orchestra- unza time)

enjoy!

dimecres, 13 de desembre del 2006

com arribar-hi (15D session)


Si voleu anar a la sessió i no sabeu com arribar-hi, aquí teniu un mapa. Ja ho sabeu, ara ja no hi ha excusa. Carrer de la Trinitat núm.6

dimarts, 12 de desembre del 2006

Divendres 15 sessió a Demiedo + Terra Blava, Eivissa

El proper divendres al voltant de la mitjanit ens tindreu al port d'Eivissa al mític Demiedo local senyera de la moguda indy eivissenca acompanyant als incomparables TERRA BLAVA que descarregaran la seva col·lecció de clàssics del R'n'R més poderós (amb la col·laboració en alguns temes del seu antic guitar man Mr. Johnny Ramonell, quasi res..). Tenim preparat un show ple de ritmes negres (Soul, Funk, R'n'B, Latin Jazz ....) sense oblidar el Power Pop, el Beat i el R'n'R de tota la vida. Entre les cares que esperam vore-hi hi haurà la dels incombustibles Xavi Xinxó and Vincenzo Moretti, el Capità Santafé i els membres de la vella Leguizamo, entre d'altres, que donaran solera i glamour a l'actuació. Ja ho sabeu.

diumenge, 10 de desembre del 2006

la bonkersmania arriba a passau!


dijous, 09.11.2006, el periodista i dj holandes internacionalment conegut com dyk bonkers va fer una actuaciò com disc jockey a la famosa "camera" a passau, alemanya.

proxim show: dijous, 14.12.2006


stay tuned for that bonkers experience!!!

dissabte, 9 de desembre del 2006

El Regal d'aquest Nadal


Vos recoman aquest disc editat pels mods italians de Move & Groove, gent experta en tota classe de ritmes negres dels 60's i 70's, que han recuperat joies desconegudes d'aquella època, a més de formacions actuals que mantenen la tradició. Variat, divertit, i ple d'autèntics "omplepistes" que també podreu escoltar a les sessions d'un servidor.

divendres, 8 de desembre del 2006

Sympathy for the Devil?




Aquí teniu a l'impulsor d'aquest blog, interpretant el clàssic dels Stones que ja us podeu imaginar, amb la banda on cantava (???) els irrepetibles Leguizamo Band. La seva fascinació pel personatge el feu retratar-se d'aquesta "suerte" a fora de la catedral de Lübeck (Alemanya), poc després llegiria El Mestre i Margalida de Mikhail Bulgàkov, la inspiració per a Mick i companyia per a obrir el seu magnífic Beggar's Banquet.

spiritual guidance




I've been invited to contribute to this blog because of my deep knowledge of the mysteries of the universe.
You can visit some of my suggested links, but remember,some places may disturb your soul...


Sense cap dubte la foto del 2006, aquest gran personatge és en Xavi Xinxó, capaç de perpetrar tota classe de perfomances en nom de la diversió, el catxondeo i l'abstèmia militant. Aquí on el veis, poc després aprovaria les opos a profe de secundària i demostraria a la resta de la humanitat que és un mascle entre els mascles.

Picture by myself.



Febrer de 2006 a Ses Torres d'en Lluc (Eivissa) amb el gran Vicent Morera, excursionista implacable, au nocturna incomparable, atleta consumat, prova vivent que l'alcohol conserva. Un vertader crack.

Picture by Xinxó

Amics de la casa

Video del grup eivissenc de R'n'R Terra Blava amb el qual he tingut l'honor de col·laborar en diverses ocasions com a Dj en els seus shows.

Big Boss Man a Mallorca


28 de Juliol de 2006 a Pollença davant el Cafè Espanyol amb els components de la millor banda de funk-groove-latin jazz-hammond power de l'actualitat, els insuperables Big Boss Man.
Picture by Red Foxy .