dimecres, 11 de juliol del 2007

The Staggers- Austria Attacks!



The weird Watuxi, the Wobble, the boppin' Monkey, the grazy alligator tool !!!

Avui vos volem presentar un grup, que amb la seva ambició podria seguir els passos de grups com the cramps o the monsters. Fent una mezcla potent de surf, teenbeat, rock'n'roll i groove, i jugant amb una estetica entre the (international) noise conspiracy, Mars attacks o qualsevol pelicula d'en Ed Wood (com fins ara no he vist ninguna d'aquestes i ya casi no m'en record de mars attacks, aixo ho dic perque sona cool), actualment son lo mes "hot" que austria, un pais generalment connegut tant per la seva xenofobia com per l'art i l'arquitectura bombastica, pot oferir.
Sigui com sigui, els staggers fan un show brutal, de vegades convidant a ses al.lotes que estan dins es public a pujar es escenari per convertirlas per el temps de una canço a ses "staggerettes", ses gogo's del grup.
Per veure-los en directe convè vuire a alemania o austria - la gira actual es limita a aquests dos paisos.
Però per donar una petita impresiò de lo que son els staggers en directe vos presentam un clip d'un concert a la capital bavaresa de munich:



Fins que no arribin a tocar per altres parts tambè es poden disfrutar els seus videoclips

Wild Teens ( o a youtube)
Black Hearse Cadillac ( o a youtube) i
The Jaguar

Mes informacions es troban a la pagina web thestaggers.at

Els staggers son: Wild Evel (vocalista), Lightning Iris (hammonds), Shaking Matthews (guitara), Candee Beat (bateria), Los Fixos (guitara), Jesus Kri (baix).

ps: no confundir amb es grup hardcorepunk the staggers que es troba a youtube i que tenen un cantant que pareix en ernie de la sesame street

"we're talking about quality here, bitch"