dimecres, 12 de març del 2008

Hot News

Com heu pogut veure en Dyk finalment ha reaparegut després de les seves misterioses excursions a la Selva Negra amb en Barry. Les seves dues darreres entrades demostren que el tio mai deixa d'investigar.Aquestes setmanes finals de l'hivern ens duen algunes coses interessants.

Primer de tot, els premis Acidjazz Hispano'07 ja s'han fet públics, no ha guanyat cap dels candidats que a nosaltres ens feien il·lusió (The Right ons, The Bongolian, Osaka Monaurail...) però bé podeu visitar la llista de guanyadors i us podeu fer una idea. Per a l'any que ve, estaria bé que vos hi inscrivisseu i això podreu participar en les votacions a més de rebre el seu magnífic Newsletter. Hem trobat també una entrevista en profunditat als Right Ons feta el mes passat, per un membre l'staff d'Acidjazz Hispano.

Ara passarem a la part de rumorologia que tant agrada als fans, per aquesta primavera la secció mallorquina de Grooveaction treballa en un projecte per animar l'escena de cara l'estiu, sessions de DJ com les dels vells temps, però amb un desplegament de mitjans sorprenent. També podem avançar que hi ha un tema gravat i que possiblement es faci un videoclip, tot de la mà del gran productor marratxiner, es Sebel·lí "verbenero".