diumenge, 30 de novembre del 2008

Altres recopilacions injustament oblidades





Hola companys, ja tornem a ser aquí. Arrel de la nostra darrera ressenya sobre el SoulShaker vol.5 hem rebut alguna queixa dels nostres lectors ja que se'ns han passat algunes magnífiques recopilacions durant aquests mesos. Teniu raó, per això anirem per feina.
El gran Dyk fa uns anys ens va donar a conèixer el material d'una discogràfica indie d'Hamburg, el segell Marina Records . Així poguerem conèixer dues joies The In-Kraut (2005) i The In-Kraut Vol.2 (2006) dues recopilacions espectaculars de soul-funk psicòdelic fet a Alemanya entre els 60's i 70's (en podeu sentir algún tall en el nostre reproductor d'Mp3). Amb aquests magnífics precedents el maig passat van publicar la tercera entrega The In-Kraut vol.3 un recull d'artistes semidesconeguts que descarreguen una succcessió de grooves bizarros que a acollonen al més avesat dels addictes. Penya guerrera com German Top Five, Rolf Kühn, Adam & Eve ..., virgueries que no s'escapen a l'oïda del gran Dyk.

Aquesta gent va treure en el 2007 una vertadera joia quasi kitsch,es diu Disco Deutschland Disco la recopilació que posaria morcillón al Doctor Love Arrom per la potència sensual que desprèn gràcies a les veus de pendons de la pista de ball com Amanda Lear (Protodiva Trans global), Marianne Rosemberg, Veronika Fischer i el freak incommensurable James Last.




Bé cracks esperem així haver saldat el nostre deute amb l'audiència, vos podem anunciar també què:

The New Mastersounds han publicat un directe gravat el juliol passat a San Francisco.




Els Big Boss Man ja anuncien que dins el 2009 hi haurà l'esperat nou àlbum i gira.
Finalment pels afeccionats al rotllo jamaicà un tros de la història musical de l'illa, Dancehall the rise of Jamaican Dancehall Culture que surt paralel·lament a un llibre amb el mateix títol, amb un acurat estudi sobre aquest gènere. Publica Soul Jazz Records.








Au al·lotets i al·lotetes a jeure que fa fred.

1 comentari:

Le Yéti ha dit...

Good Stuff and great job man.
Thanx.

I'm Happy with Youkounkoun-radio