dimecres, 24 de desembre del 2008

Blocs que val la pena conèixer

imatge glamourosa sense relació amb el text
Hei amics, ara que estem en dates nadalenques i fem la vista enrere ens adonem que ja fa dos anys que estem a la xarxa. Des de desembre de 2006 que anem teclejant sempre que podem notícies, entrevistes crítiques i ressenyes de tot quan podem amb l'ànim de difondre els estils musicals que ens agraden. Hem parlat de grups, concerts, àlbums, bandes sonores, llibres i moltes altres coses. Al principi ens pensàvem que ens costaria molt poder emplenar setmanalment el bloc, però la veritat és que la feina és ingent. Com més investiguem més descobrim que el soul-funk i estils adjacents tenen una vitalitat esplèndida. I la xarxa hi ha contribuït asolutament, és una evidència.


I una de les eines, a part del myspace i webs similars, han estat els blocs fets per artistes, djs i gent com nosaltres. Per això avui farem un petit repàs a alguns dels blocs que han contactat amb nosaltres, fets per col·lectius diversos o per addictes del groove a títol individual. Un dels primers que vam conèixer és Doctor Funkenstein ens va linkar i gràcies a ell vam poder descobrir centenars d'enllaços potents. Un altre que també ens va fer molta gràcia fou RIO GROOVE FM capitanejat per Rocco que ofereix amb una envejable continuitat ressenyes, vídeos i valuoses aportacions sobre l'escena brasilera actual i passada. I darrerament un altre afeccionat peculiar que hem descobert ,gràcies a una visita que feu al nostre bloc, és le Yéti. Un crack afincat a França que presenta un bloc d'impecable factura i molt divers amb un aire retro molt cool que és dels més potents que he visitat en tot aquest temps.

Vos hem posat aquests sense voler gens exhaustius ja que si cliqueu en algun d'aquest llocs descobrireu dotzenes de nous blocs de gran qualitat realment acollonants, val la pena que aquestes vacances que tindreu temps hi surfegeu una mica, descobrireu autèntiques virgueries.

Podríem parlar també durant hores de les ràdios per internet però això ja seria en una altra ocasió, ara anem malament de temps, només desitjar-vos bones festes i que ens seguiu acompanyant en la tasca de difusió. Love&Peace