diumenge, 30 de novembre del 2008

Altres recopilacions injustament oblidades





Hola companys, ja tornem a ser aquí. Arrel de la nostra darrera ressenya sobre el SoulShaker vol.5 hem rebut alguna queixa dels nostres lectors ja que se'ns han passat algunes magnífiques recopilacions durant aquests mesos. Teniu raó, per això anirem per feina.
El gran Dyk fa uns anys ens va donar a conèixer el material d'una discogràfica indie d'Hamburg, el segell Marina Records . Així poguerem conèixer dues joies The In-Kraut (2005) i The In-Kraut Vol.2 (2006) dues recopilacions espectaculars de soul-funk psicòdelic fet a Alemanya entre els 60's i 70's (en podeu sentir algún tall en el nostre reproductor d'Mp3). Amb aquests magnífics precedents el maig passat van publicar la tercera entrega The In-Kraut vol.3 un recull d'artistes semidesconeguts que descarreguen una succcessió de grooves bizarros que a acollonen al més avesat dels addictes. Penya guerrera com German Top Five, Rolf Kühn, Adam & Eve ..., virgueries que no s'escapen a l'oïda del gran Dyk.

Aquesta gent va treure en el 2007 una vertadera joia quasi kitsch,es diu Disco Deutschland Disco la recopilació que posaria morcillón al Doctor Love Arrom per la potència sensual que desprèn gràcies a les veus de pendons de la pista de ball com Amanda Lear (Protodiva Trans global), Marianne Rosemberg, Veronika Fischer i el freak incommensurable James Last.




Bé cracks esperem així haver saldat el nostre deute amb l'audiència, vos podem anunciar també què:

The New Mastersounds han publicat un directe gravat el juliol passat a San Francisco.




Els Big Boss Man ja anuncien que dins el 2009 hi haurà l'esperat nou àlbum i gira.
Finalment pels afeccionats al rotllo jamaicà un tros de la història musical de l'illa, Dancehall the rise of Jamaican Dancehall Culture que surt paralel·lament a un llibre amb el mateix títol, amb un acurat estudi sobre aquest gènere. Publica Soul Jazz Records.








Au al·lotets i al·lotetes a jeure que fa fred.

diumenge, 23 de novembre del 2008

Arriba SoulShaker 5 per escalfar la tardor!


Hei companys feia temps que no feiem una recomanació musical, per això avui vos volem parlar de la recopilació Soulshaker volume 5 . Un treball fet pel prestigiós Dj. i guru del funk europeu Nico Pozzoli on recull peces amb remescles exclusives dels grans noms de l'escena actual, tasca magnífica que ens manté a tots al dia del que es cou per les cabines d'arreu del món. Ja se' han fet ressò els principals mitjans, de fet el disc (també disponible en vinil) va sortir al carrer el passat 27 d'octubre. Enregistra, com no, el segell milanès Recordkicks . En aquesta entrega hi trobareu l'aportació d'artistes com : Andy Lewis amb Devastated remesclat per Mr.Comicstore, Sharon Jones amb Keep on Looking remesclada per Kenny Dope, els NMS amb Idle Time passats pels plats de Lack of Afro etc. També hi ha els Kokolo (versionant Girls on Film de Duran Duran en pla latin soul) , Kings Go Forth, Diplomats of Solid Sound, Sweet Divines... En definitiva àlbum impactant i recomanable, allò que en Dyk Bonkers qualificaria d'inversió en benestar cultural no només anímic. Un bon arsenal de hits per triturar la pista de ball durant les festes de Nadal i guateques diversos que pogau organitzar. Keep on the groove!

divendres, 14 de novembre del 2008

Miriam Makeba in Memoriam

Algú me va dir que el perill d'un bloc tan retro com el nostre és que es pot convertir en un obituari. Ho sabíem i correm el risc. Un dia donarem el llistat de cracks de la música negra que ens han deixat en aquests tres anys. La darrera "mama Africa" a la que recordem aquí en plena forma, acompanyada d'unes congues afrocubanes a la Tv Brasilera. Lluitadora incansable i difusora de la música africana arreu del planeta. Gran pèrdua.

thievery corporation - the numbers game



avui vos volem presentar una canço dels thievery corporation, que pentura, en parts vos sona conneguda...

divendres, 7 de novembre del 2008

BIG BOSS MAN DE GIRA


Els nostres estimats BBM tornen a girar per les Espanyes, han recuperat fa poc el guitarrista que s'havia fracturat el canell aquest estiu. Els duen la gent de Trouble and Tea, organitzadors del festival Euroyeyé. Ho hem sabut avui. Ja han actuat per Astúries, Lleó, Madrid... demà toquen a la sala Wah-Wah de València i el diumenge a Castelló. Vos els recomanem, no en sortireu decebuts. Au!

Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered (1970)

Bé ja sabeu que l'home de l'any i tal vegada de la dècada és Barack Obama. Ha guanyat les eleccions dels States, però tal vegada no sabieu que aquesta cançó del gran Stevie és la que ha utilitzat en la seva campanya. Hem triat la versió més cutre que hem trobat, tant de glamour empalaga!

diumenge, 2 de novembre del 2008

Doctor Explosion:

L'altra nit vagant com ànimes en pena per Sineu acompanyant al gran Johnny Ramone i el capità Moretti, forem interceptats per un personatge mític: el Dràcula Ye Yé!!!! Era Tots Sants no hi havíem caigut. Dedicat als nostres amics que enyoren el Garage- Rythm 'n' Punk de Doctor Explosion.