dilluns, 25 de gener del 2010

like a duck



res de nou, res de espectacular, nomes un poquet de hammond per un dilluns vespre. el classic "sonnet no.3 (like a duck)" d'en mc honky, personatje misterios i com tal, clar, intim amic d'en dyk bonkers.

4 comentaris:

Marc Ferragut ha dit...

Aferradissa i original, més en l'aspecte visual que no en l'auditiu, però vaja, que m'agrada. M'encanta l'ànec, crec que tenc un nou ídol. Per altre banda, em podríeu explicar per què és tan difícil trobar les cançons que poseu per aquí a l'Emule? xD

Father Codony ha dit...

És fort per a una persona nascuda en els anys 90, però hi ha coses com viatjar, visitar mercadillos, conèixer penya, anar de concerts que serveixen també per aconseguir bona música. No gratis, però a bon preu. Keep on da groove.

Marc Ferragut ha dit...

Em sap greu, sóc de la generació del P2P xD Però és una sàvia proposta... començaré a fer gidriola, a mem si en la meva aventura barcelonina universitària puc obrir nous móns!

groove cuisine ha dit...

una petita cançoneta d'en honky i la funciò de comentaris sembla explotar. estic content. en tot cas, marc, en dyk té raó. la música no te el mateix gust si no has estat mai devant de la radio tres semanes amb els dits damunt "record" pero grabar aquesta puta cançó que vares escoltar es altre dia.
per l'altra banda - som vells.
en tot cas, barcelona sembla un bon lloc per descubrir noves posiblitats per aconseguir música.