dissabte, 12 de gener del 2008

Funky Time, inner city Blues...ville

Hugo Socrate on the road again

Dos Tonis, dos mestres consumats. Toni Pastor al baix i Toni Amengual a les congues.



Retorn espectacular de la superbanda mallorquina de funk, Funky Time, després d'un llarg parèntesi. Tan llarg com el procés de recuperació del seu llegendari cantant, Hugo Socrate, artista polifacètic i showman incombustible, que ha tingut preocupats uns quants mesos els seus fans.

L'actuació va tenir lloc en un dels últims temples dedicats a la música en directe a Palma, el mític Bluesville, punt de trobada per molts amants de la música negra que reobria les seves portes aquesta mateixa setmana.

Es pot dir que el concert va semblar un retrobament de vells amics, una banda amb ganes de donar-ho tot i un públic entregat, esperant el repertori de clàssics executats amb mestratge, energia, i, per què ens hem d'enganyar, autèntic groove.

Val a dir que la recuperació de n'Hugo, ja ben evident, està acompanyada d'un estat de forma espectacular de la resta de la banda, formada com sabeu per grans instrumentistes que mostren la seva experiència a través d'un directe demolidor.

De Marvin Gaye a Carlos Santana, dels Rolling Stones a Gil Scott-Heron , tot passat pel sedaç d'aquesta maquinaria de funk incandescent que convidava al ball tot i les petites dimensions del recinte. En definitiva, la propera vegada, no vos els perdeu!

PS. Toni, te promet que repassaré les variacions del tumbao per a la setmana que ve ;>

1 comentari:

zaan ha dit...

Vos heu fixat en els poders taumatúrgics del cantant? Mantenir un extintor en l'aire mentre canta és més que autèntic groove!!!!! everythig he does is magic!