dijous, 8 de maig del 2008

Groovie News



Aquest maig comença fort, disc de la James Taylor Quartet en directe Live at Jazz Cafe, mític local de Londres on l'amic James descarrega tot el seu "poderio" repassant bona part del seu repertori. Ei tios, que duen des de 1985 a la carretera, poca broma. Pel que hem pogut veure del track list, hi ha les inevitables versions de Blow Up i d'Starsky and Hutch a més d'altres hits com The Exorcism. Té bona pinta.L'ha publicat el segell Real Self Records. En tenir-lo vos farem una exhaustiva ressenya.




Més bandes que ens agraden, els magnífics Big Boss Man ja estan en procés de remescla del que serà el seu tercer àlbum que durà el títol quasi confirmat de BBM III. Temes inèdits remesclats per Nick Terry que ha col·laborat amb Klaxons i Ian Brown. No deixa de ser curiós això de n'Ian ja que una nit a Hamburg després d'un concert el gran Nicky Nichols, baterista de BBM, li comentà al nostre Dyk que la seva banda preferida eren els anyorats Stone Roses. Mira per on!La veritat és que no sabem quan sortirà el disc. Perquè hem sentit que en Nasir serà de gira per les espanyes amb Bongolian el mes de setembre. La veritat és flipant la hiperactivitat d'aquest fenòmen, un autèntic Big Boss. Seguirem informant.


Més coses, l'staff de Groove Action col·labora amb diversos projectes. Hi ha dos clips preparats per a l'estiu amb el Sebel·lí Verbenero, i la secció alemanya treballa amb una banda de Soul-Funk poderós (línia Right Ons????) que s'anomena d'Uppercut Manouvre. Rera ells es veu que hi ha la mà totpoderosa del gran Dyk Bonkers i el seu inseparable Barry.