dilluns, 26 de maig del 2008

Coses que ens quedaven per dir.

Imatge inserida sense cap relació amb el text.


Avui us volem comentar un dels darrers descobriments del nostre staff , la web funk45.com. La qual ha suposat un impacte brutal en Toni Tangier Arrom, i vos direm el motiu. Ni més ni menys que una exhaustiva guia de milers i milers de referències de singles de soul i funk publicades entre finals dels 60s i els 70s. A més d'un index completíssim d'artistes que inclou referències quasi impossibles , hi ha dos mil clips d'audio, per fer preescoltes abans de comprar alló que desitgeu, i fer una adquisició satisfactòria. El catàleg es ven en un cd en pdf, amb les caràtules què sempre és una alegria, ara que les descàrregues massives i l'iPod hagin relegat l'art work a una cosa secundària i opcional.



Més coses, la gent de Grooveaction es mou, i per a aquest dissabte 31 a Artà es preveu, si el temps ho permet, el debut del projecte Tangerie Groove Club. Es tracta d'un set de Dj que oferirà un show de música negra abarcant tots els ritmes que ens agraden inclosa l'electrònica més orientada a la pista de ball. Però tranquils no és una rave.



L'altre dia mentre feien el festival d'Eurovisió varem poder parlar amb el gran Dyk via telefònica, com era de preveure la conversa va ser llarga i profitosa però totalment impublicable per la temàtica que tractarem (sí, sí això que vos imagineu). El tio segueix donant canya, ens va dir que punxa davant audiències considerables i ens va augurar que els seus amics de The Uppercut Manouvre són la seva aposta guanyadora per al 2009. Amb la seva simpatia desbordant també ens va felicitar per l'acceptació que ha tingut el bloc i ens va animar a continuar amb les nostres propostes. Let's get groove.